Leasing

Finansiering av fotoutrustning

Vi erbjuder unika finansieringslösningar för fotografer och andra som professionellt arbetar med bildkommunikation. Vi vet nämligen hur viktigt det är att arbeta med rätt utrustning och gör gärna "det lilla extra" för att möta dina behov.

Med leasing får du råd redan idag att investera i det du behöver och våra unika finansieringsavtal har dessutom inga dolda avgifter. Dvs ingen uppläggningsavgift, ingen uppstartsmånadskostnad eller avi-avgifter.

Vi kan också erbjuda en riktigt bra försäkring som gäller worldwide, inkludera allrisk (dvs drulle), fullvärde med 2.000:- i självrisk.

Varför leasing?

Leasing är idag den absolut vanligaste finansieringsformen för fotografisk utrustning.

Fördelarna för dig är många:

  • Budget- och investeringsprocessen förenklas och förkortas.
  • Du slipper tunga engångsutgifter och behåller låneutrymmet i banken.
  • Hela leasingkostnaden är avdragsgill, vilket gör det möjligt att påverka den ekonomiska situationen i ditt företag på ett fördelaktigt sätt.
  • Kontrakt och avtalstid skräddarsys för att möjliggöra införskaffande av den utrustning som verkligen behövs till en kostnad som kassan mår bra av.

Vad händer när leasingavtalet löper ut?

Efter avtalstiden har du rätt att välja enligt följande alternativ:

  • Själv lösa utrustningen till ett förutbestämt restvärde. 
  • Anvisa en köpare till ett förutbestämt restvärde. 
  • Förlänga avtalet.

Vanligast är att du löser utrustningen till aktuellt restvärde.

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.