Betalningsvillkor

Prissättning

Alla priser gäller fritt ProCenter, exklusive moms, frakt, leveransemballage och expeditionsavgift.

Vi reserverar oss för mellanförsäljning och pris- och kursförändringar utom vår kontroll. Vid order under 100 kr tillkommer en startkostnad på 50 kr.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och pris samt förbehåller oss rätten till prisändringar
utan föregående avisering.

Kortbetalning

Vi accepterar kortbetalning dock ej American Express och Diners.

Fakturakonto

Konto öppnas för företag som accepterar de med kontoköp förbundna villkoren, vilka framgår av blanketten för kontoansökan.

Alla varor av beständig natur säljs med äganderättsförbehåll tills dess varans pris plus eventuell ränta och övriga kostnader är till fullo betalda.

Vi gör sedvanlig kreditprövning och förbehåller oss rätten att under behandlingstiden begära kontant, kort eller betalning mot postförskott.

I samband med att betalningspåminnelser måste skickas ut debiteras en lagstadgad påminnelseavgift om 50:-. Dröjsmålsränta debiteras för närvarande med 1,5% per månad vid försenad betalning.

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.