Sagt om ProCenter

Kommentarer från våra kunder

Det är extra kul när vi får spontana och positiva kommentarer från dig som kund. Det triggar oss att göra det där lilla extra, som har sådan stor betydelse för alla inblandade.

"Att komma in i butiken ger glädje i själen!! Roffe...Tack för trevlig service och ALL hjälp!!"

"Tack bästa ProCenter och Åse Mars & Co för all hjälp och fixande utöver det vanliga, med mina utställningsprintar!"

"Andreas, you are amazing. The prints look fantastic, good job. Join me for a beer Monday night:-) Man, they´re so good. Can you come print in Australia:-)"

"Bästa stället, bästa personalen!!!"

"Rekommenderar ProCenter starkt. För bättre och trevligare samt engagerad service/personal och resultat får ni leta länge efter som kund"

"Så himla kul har inte köpt PRO blixtar sen 90 talet" 

"Tack för att ni är grymma på bildsupporten"

"ProCenter rekommenderas! Trevligt ställe med trevlig personal & trevliga träffar"

"JAG ÄLSKAR PROCENTER SPECIELLT MATIAS IBANEZ ♥"

”Imorgon ska jag till Pro Center där jag framkallat bilderna för att hämta mera printar. Det är fantastiska människor som jobbar där, kan inte rekommenderas bättre. Grymt trevliga, hjälpsamma och uppmuntrande!”

”Hej! Ville bara tacka för den utmärkta försäljningen av Canon-kitet till mig (hämtade i fredags)! Och även om det inte är ni som står för själva apparaten så uppskattar jag den enastående informationen, bemötandet och "känslan" ni förmedlar.”

 :) Nu är jag glad! Tack Rolf och hoppas du inte blev allt för överhaglad med otäcka tankar. Men du är den bästa i fotobranchen i hela Sverige så jag kan prata med dig :)”

"Dags att uppdatera portfolion. Har precis beställt lite printar från Sveriges bästa fotolabb ProCenter"

” Tack för ett trevligt och professionellt bemötande.”

" :)  Tack så jättemycket för alla bilderna och det snabba arbetet Jenny. Du är en pärla!"

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.