Hyra Canon EOS C100 Mark II kamerahus

Prislista
Hyr 1 dag för 1800:-
1800:- exkl. moms
Canon EOS C100 Mark II utnyttjar den teknik som finns i toppmodellen EOS C500 och har en kraftfull bildbearbetning med enastående prestanda. Canons Super 35 mm 8,3 MP CMOS-sensor kombineras med en DIGIC DV 4-processor och levererar den fylliga färg och det breda dynamiska omfång som är synonymt med Cinema EOS-kamerorna. Ett utökat ISO-område på 320 till 102400 säkerställer överlägsen prestanda, även i förhållanden med extremt svagt ljus.
 
Kameran har utrustats med bildbearbetningssystemet som förstärker prestandan ytterligare genom att minska moarémönster och taggighet för att få skarpare och klarare bilder.
 
Dessutom innehåller EOS C100 Mark II tekniken Dual Pixel CMOS AF som standard, så att du enkelt hittar fokus och kan växla mellan flera objekt under en enda tagning. Med ansiktsigenkännande autofokus får du ytterligare kreativ kontroll genom automatisk igenkänning och motivföljande fokus på ansikten.
 
Kameran har två inspelningsformat för att passa olika produktionsbehov. Detta ger dig som filmfotograf möjligheten att samtidigt göra full-HD-inspelningar både i format MP4 (upp till 35 Mbit/s) och AVCHD (upp till 28 Mbit/s), med bildfrekvenser upp till 60p. Du kan även spela in i HD och SD på separata SD-minneskort för att få flexibilitet och enkelt dela med dig av resultatet.
 

Klicka på knappen nedan för att gå vidare och skicka din förfrågan.

Till hyrkorgen

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.